tandartspraktijk hofstede
"Huisje Kieskeurig"

burgemeester letteweg 4
3233 ag  oostvoorne
telefoon 0181 - 48 36 88
administratie@tandartspraktijkhofstede.nl

Hans Hofstede, tandarts

Na twee en een half jaar waarnemen door half Nederland had ik in 1993 de mogelijkheid de praktijk in Oostvoorne over te nemen. De fraaie woonomgeving en de direkte omgangsvormen spreken mij erg aan. Net als mijn voorganger heb ik in Groningen gestudeerd, waardoor ik snel gewend ben aan de praktijkvoering.
De verhuizing in '95 naar eigen huis(je) met praktijk gaf een trots gevoel en de mogelijkheid te ontwikkelen. Na weer wat sparen zijn we verhuisd en in 2007 is de praktijk grondig verbouwd zodat nu met stoelassistentes, preventieassistentes en een tweede tandarts het werk verdeeld wordt. Iedere stap levert uitdagingen op en veranderingen geven kansen voor kwaliteitsverbeteringen. Als perfectionist is voor mij de grootste uidaging anderen het werk toe te vertrouwen.
Thuis genieten Saskia en ik van onze meiden. Daarnaast probeer ik tijd te vinden voor lange strandwandelingen met Jessy, mountainbiken of een stukje toeren op de motorfiets.

Wilma Dokter, tandarts

Na mijn afstuderen in Groningen ben ik enige tijd gaan waarnemen. Daarna heb ik zelfstandig twee tandartspraktijken gerund.
Door het vinden van de liefde van mijn leven hier in de buurt heb ik mijn laatste praktijk met pijn in het hart, na 19 jaar beëindigd en ben hierheen verhuisd. Het bleek vlakbij mijn oude studievriend Hans te zijn en hij had nog ruimte voor een nieuwe tandarts. Mijn passie ligt bij het tandarts-vak. Het is erg leuk om technisch te werken op de millimeter en tegelijkertijd ook een persoonlijke band met de patiënten op te bouwen, zodat zij hun angst voor de tandarts achter zich kunnen laten.
In mijn vrije tijd moet er ruimte zijn voor leuke dingen zoals lekker werken in de tuin, heerlijk koken met en voor familie en af en toe een weekendje weg met mijn lief
Voorlopig werk ik op woensdag, donderdag en vrijdag


Anja Stolk, stoelassistente

Van oorsprong ben ik gediplomeerd doktersassistente. Als zodanig heb ik zeven jaar bij een huisarts in Spijkenisse gewerkt. Toen de kinderen kwamen ben ik gestopt met werken om voor hen te zorgen.
Ruim acht jaar geleden ben ik bij Hans begonnen als invalkracht. Ik ben blijven 'hangen' , zoals dat heet, tot op de dag van vandaag.
U zult mij in de praktijk aan de stoel treffen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Patricia de Winter, stoelassistente,
preventie assistente

Sinds oktober 2014 ben ik werkzaam in de praktijk als tandartsassistente en preventie assistente. U komt mij aan de stoel tegen op maandagen als preventie assistente. De overige dagen werk ik aan de balie of aan de stoel naast Hans of Wilma. Voorheen heb ik administratief werk gedaan en in de horeca gewerkt. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en er voor te zorgen dat een ieder zich op zijn gemak voelt. En met een goed gevoel de praktijk weer verlaat.
Verder hou ik ervan om buiten te zijn, lekker uit eten te gaan en uiteraard ook om te shoppen.

Huisje Kieskeurig

Huisje Kieskeurig is sinds 1995 de thuishaven voor tandartspraktijk Hofsetde. Na de verbouwing in 2007 is het huisje weer gemoderniseerden voorzien van twee behandelruimtes. De buitenzijde heeft zijn knusse uitstraling gehouden. Tuinman Jan doet zijn best om van een paar meter tuin een gezellig hoekje te maken. Verstopt achter een 'selfmade' kastanjeboom ligt het verscholen aan de Burgemeester Letteweg 4.

Saskia Brinkman, praktijkmanager
Paro-preventie assistente


Sinds oktober 2006 werk ik mee in de praktijk, ter ondersteuning van Hans. Het nuchtere Groningse van Hans met het bourgondische Limburgse/Rotterdamse van mij maakt dat we samen het gevoel hebben een leuke mix te hebben gevonden om de praktijk te draaien. Naast een stukje administratie en organisatie zult u mij ook regelmatig 's ochtends aan de balie zien.
Sinds 2014 ben ik naast de administratie ook als  preventie assistente werkzaam. Ik geniet erg van het  zelfstandig behandelingen uitvoeren. En sinds 2018 ben ik Paro-preventie assistente. 
Ondanks de drukte van drie kinderen en een waakwoef is er ook nog tijd voor andere leuke dingen, zoals paardrijden, zwemmen en theaterbezoek.


Annemarije Bik, stoelassistente, hoofd-organisatie 

Na in het Limburgse Venlo de opleiding tot tandartsassistente succesvol te hebben afgerond, ben ik verhuisd naar Oostvoorne.
Na een leuke en leerzame stageperiode bij tandarts Hofstede ben ik medio juli 2012 als all-round tandartsassistente begonnen.
In een drukke dorpspraktijk met een gemoedelijke en persoonlijke (werk)sfeer zit ik prima op m'n plek en hoop ik me verder te ontwikkelen.
Naast het werk ben ik fanatiek in de keuken en zwem ik graag.
Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag vindt U mij zowel aan de stoel als aan de balie.


Janina Knieps, tandartsassistente

In april 2015 heb ik in Duitsland mijn opleiding tot tandartsassistente afgerond. Vervolgens heb ik een klein jaar in een tandartspraktijk in Duitsland gewerkt. Nu begin ik op 1 mei bij tandartspraktijk Hofstede. Mijn functie is stoelassistente, in de tijd dat ik mijn Nederlands verbeter. Langzaamaan zal ik meer taken zelfstandig gaan uitvoeren. Ik verheug mij erop in Nederland te wonen en te werken. Op maandagmiddag, dinsdag en vrijdag ben ik aan het werk. Naast mijn werk ga ik graag naar vrienden en ben ik graag buiten.

Jessy, assistent Waakwoef

Ik ben Jessy, zes jaar oud en sinds de zomer van 2012 woon ik bij Saskia en Hans. Ik mag regelmatig mee naar de praktijk, maar ik moet nog leren dat ik daar rustig kan liggen waken. Het leukste is namelijk boterhammen zoeken...en die liggen soms lastig verstopt in een tas of kast! 
Thuis speel ik graag met de kinderen. Samen dollen en aan een pluis trekken is erg leuk. Net als wandelen met het vrouwtje of de meisjes. Ik ben sinds vier jaar belast met de taken van Ayla; de vorige waakwoef: praktijkboterhammen bewaken, of als ik ze vinden kan: opeten! 

Sitemap  |  Productie: LinkmasterMonkey.com  © 2018